Microbial Food Safety / Food Science Text Series (PDF)
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In this book, some of the most qualified scientists review different food safety topics, ranging from emerging and reemerging foodborne pathogens, food regulations in the USA, food risk analysis and the most important foodborne pathogens based on food commodities. This book provides the reader with the necessary knowledge to understand some of the complexities of food safety. However, anybody with basic knowledge in microbiology will find in this book additional information related to a variety of food safety topics.
- 2011, 2012, 262 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Omar A. Oyarzabal, Steffen Backert
- Verlag: Springer-Verlag GmbH
- ISBN-10: 1461411777
- ISBN-13: 9781461411772
- Erscheinungsdatum: 03.12.2011
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- Dateiformat: PDF
- Grösse: 3.27 MB
- Mit Kopierschutz
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“... Zusammenfassend handelt es sich bei dem vorliegenden Werk um eine ausgezeichnete Publikation über ein Teilgebiet der Lebensmittelforschung, das von globaler Wichtigkeit ist. ...“ (in: Ernährung/Nutrition, 2012, Vol. 36, Issue 10, S. 444)
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