Functional Starch and Applications in Food (PDF)
(Sprache: Englisch)
This book discusses functional starch and its applications in food, focusing on starches with possible health benefits or novel applications.
Covering slowly digested starch, resistant starch, porous starch, starch microemulsions, microcrystalline starch...
Covering slowly digested starch, resistant starch, porous starch, starch microemulsions, microcrystalline starch...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 118.00
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Functional Starch and Applications in Food (PDF)“
This book discusses functional starch and its applications in food, focusing on starches with possible health benefits or novel applications.
Covering slowly digested starch, resistant starch, porous starch, starch microemulsions, microcrystalline starch and noncrystallization starch and their applications, this book provides a valuable reference for graduate students and research professionals in the food and chemical industries.
Autoren-Porträt
Dr. Zhengyu Jin is a professor at School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, China.
Bibliographische Angaben
- 2018, 1st ed. 2018, 226 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Zhengyu Jin
- Verlag: Springer-Verlag GmbH
- ISBN-10: 9811310777
- ISBN-13: 9789811310775
- Erscheinungsdatum: 19.09.2018
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 5.73 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Functional Starch and Applications in Food"
0 Gebrauchte Artikel zu „Functional Starch and Applications in Food“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Functional Starch and Applications in Food".
Kommentar verfassen