History of Modern Biotechnology I
(Sprache: Englisch)
History of Modern Biotechnology, devided into two volumes (69 and 70), is devoted to the developments in different countries. A.L. Demain, A. Fang: The Natural Functions of Secondary Metabolites.- T. Beppu: Development of Applied Microbiology to Modern...
Voraussichtlich lieferbar in 3 Tag(en)
versandkostenfrei
Buch (Kartoniert)
Fr. 236.00
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnungskauf
- 30 Tage Widerrufsrecht
Produktdetails
Produktinformationen zu „History of Modern Biotechnology I “
Klappentext zu „History of Modern Biotechnology I “
History of Modern Biotechnology, devided into two volumes (69 and 70), is devoted to the developments in different countries. A.L. Demain, A. Fang: The Natural Functions of Secondary Metabolites.- T. Beppu: Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- H. Kumagai: Microbial Production of Amino Acids in Japan.- T.K. Ghose, V.S. Bisaria: Development of Biotechnology in India.- M. Roehr: History of Biotechnology in Austria.- J. Hollo, U.P. Kralovánszky: Biotechnology in Hungary.- A. Fiechter: Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.
Inhaltsverzeichnis zu „History of Modern Biotechnology I “
The Natural Functions of Secondary Metabolites.- Development of Applied Microbiology to Modern Biotechnology in Japan.- Microbial Production of Amino Acids in Japan.- Development of Biotechnology in India.- History of Biotechnology in Austria.- Biotechnology in Hungary.- Biotechnology in Switzerland and a Glance at Germany.
Bibliographische Angaben
- 2013, Softcover reprint of the original 1st ed. 2000, XII, 222 Seiten, Masse: 15,5 x 23,5 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Herausgegeben: A. Fiechter
- Verlag: Springer, Berlin
- ISBN-10: 3662142686
- ISBN-13: 9783662142684
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "History of Modern Biotechnology I"
0 Gebrauchte Artikel zu „History of Modern Biotechnology I“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "History of Modern Biotechnology I".
Kommentar verfassen