Use of Yeast Biomass in Food Production (ePub)
(Sprache: Englisch)
This book provides up-to-date information regarding the chemical composition and biochemistry of yeasts. It discusses the biotechnological basis of yeast production and possibilities for influencing yeast biomass composition using new techniques in molecular biology.
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Produktinformationen zu „Use of Yeast Biomass in Food Production (ePub)“
This book provides up-to-date information regarding the chemical composition and biochemistry of yeasts. It discusses the biotechnological basis of yeast production and possibilities for influencing yeast biomass composition using new techniques in molecular biology.
Autoren-Porträt von Anna Halasz, Radomir Lasztity
Halasz\, Anna; Lasztity\, Radomir
Bibliographische Angaben
- Autoren: Anna Halasz , Radomir Lasztity
- 2017, 352 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1351405918
- ISBN-13: 9781351405911
- Erscheinungsdatum: 29.09.2017
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Grösse: 5.88 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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