U.S. Food: Making The Most Of A Global Resource (PDF)
(Sprache: Englisch)
This volume focuses on the basic dilemma inherent in the formulation and implementation of agricultural policies in the United States: many of the best short-term options are the worst ones for the long run, and vice versa.
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Produktinformationen zu „U.S. Food: Making The Most Of A Global Resource (PDF)“
This volume focuses on the basic dilemma inherent in the formulation and implementation of agricultural policies in the United States: many of the best short-term options are the worst ones for the long run, and vice versa.
Autoren-Porträt von David W. Mcclintock
Mcclintock, David W.
Bibliographische Angaben
- Autor: David W. Mcclintock
- 2019, 148 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 100000368X
- ISBN-13: 9781000003680
- Erscheinungsdatum: 18.06.2019
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 2.88 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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