Trees III / Biotechnology in Agriculture and Forestry Bd.16 (PDF)
(Sprache: Englisch)
After the 1986 and 1989 volumes, this is the third volume on biotechnology for propagation of trees. Comprising 28 chapters contributed by international experts the book deals with fruit, ornamental, and forest trees, such as Black cherry, Sour cherry,...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 258.50
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Trees III / Biotechnology in Agriculture and Forestry Bd.16 (PDF)“
After the 1986 and 1989 volumes, this is the third volume on biotechnology for propagation of trees. Comprising 28 chapters contributed by international experts the book deals with fruit, ornamental, and forest trees, such as Black cherry, Sour cherry, Pomegranate, Loquat, Ficus, Yellow poplar, Horse chestnut, Judas tree, Linden tree, Saskatoons, Taiwan sassafras, Plane-tree, Rattans, Bamboos, Engelmann spruce, White spruce, Larches, Hinoki cypress, Western redcedar, and various types of pines, i.e. Jack, Carribean, Eldarica, Slash, Egg-cone, Maritime, Ponderosa, Eastern white, Loblolly pine. Trees III is an excellent reference book for scientists, educators, and students of forestry, botany, genetics, and horticulture, who are interested in tree biotechnology.
Bibliographische Angaben
- Autor: Y. P. S. Bajaj
- 2013, 1991, 494 Seiten, Englisch
- Verlag: Springer Berlin Heidelberg
- ISBN-10: 3662132311
- ISBN-13: 9783662132319
- Erscheinungsdatum: 17.04.2013
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 48 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Trees III / Biotechnology in Agriculture and Forestry Bd.16"
0 Gebrauchte Artikel zu „Trees III / Biotechnology in Agriculture and Forestry Bd.16“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Trees III / Biotechnology in Agriculture and Forestry Bd.16".
Kommentar verfassen