The Maillard Reaction Reconsidered (PDF)
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Jack N. Losso, PhD, is a professor of Food Science in the School of Nutrition and Food Sciences at Louisiana State University, Baton Rouge, Louisiana. His current research interests include angiogenesis, macular degeneration, chronic inflammation, cancer, and functional foods. Dr. Losso has published more than 150 peer-reviewed papers, book chapters, proceedings, and journal/magazine articles. He is a Certified Food Scientist and Professional member of the Institute of Food Technologists, American Chemical Society, American Oil Chemists Society, and the American Association of Cereal Chemists International.
- Autor: Jack N. Losso
- 2016, 464 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1482248220
- ISBN-13: 9781482248227
- Erscheinungsdatum: 19.04.2016
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 51 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Maillard Reaction Reconsidered".
Kommentar verfassen