The Baker's Dozen Best Bagels / The Baker's Dozen Bd.3 (ePub)
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Over a baker's dozen of totally awesome, authentic bagels including New York Style Water Bagels, Original Montreal Bagels, Cinnamon Whole-Wheat Raisin, Rosemary Sea Salt and zesty Cheddar Cheese Bagels. All the baker's tips and tricks for bagels at home from a pro, Marcy Goldman, Master Baker and Creator, Betterbaking.com. This is the third in Marcy Goldman's Baker's Dozen Cookbook series. Volume One, Best Holiday Cookies, Volume 2, Best Biscotti. From the cookbook author chef and host of www.Betterbaking.com, this is an unrivaled collection of best bagel recipes ever!
- Autor: Marcy Goldman
- 2018, 1. Auflage, 26 Seiten, Englisch
- Verlag: River Heart Press
- ISBN-10: 1927936322
- ISBN-13: 9781927936320
- Erscheinungsdatum: 20.04.2018
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Grösse: 1.77 MB
- Mit Kopierschutz
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "The Baker's Dozen Best Bagels / The Baker's Dozen Bd.3".
Kommentar verfassen