Structure-Function Properties of Food Proteins (PDF)
(Sprache: Englisch)
The functional properties of food proteins affect behavior in food systems and influence the quality attributes, structure, texture, mouth-feel, and flavor of the final product. These attributes are precisely those with which food engineers and...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 82.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Structure-Function Properties of Food Proteins (PDF)“
The functional properties of food proteins affect behavior in food systems and influence the quality attributes, structure, texture, mouth-feel, and flavor of the final product. These attributes are precisely those with which food engineers and technologists are concerned when developing new products. This innovative book provides an overview of the physical properties of proteins and how dynamic changes in conformation, structural changes, and protein-protein interactions are involved in the performance of particular functional properties such as gelation, emulsification, and foaming properties. Models used include B-Lactoglobulin, soy, and meat proteins.
Bibliographische Angaben
- Autor: Lance G. Phillips
- 2013, 271 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Steve L Taylor
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 1483288986
- ISBN-13: 9781483288987
- Erscheinungsdatum: 22.10.2013
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 33 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Structure-Function Properties of Food Proteins"
0 Gebrauchte Artikel zu „Structure-Function Properties of Food Proteins“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Structure-Function Properties of Food Proteins".
Kommentar verfassen