Sensory evaluation and phytochemical analysis of bread fortified with dandelion leaf powder (PDF)
Bestellnummer: 144248879
- Kauf auf Rechnung
- eBook auch verschenkbar
- Kostenloser tolino webreader
Bestellnummer: 144248879
Fr. 22.00
Fr. 11.00
Fr. 199.00
Fr. 14.95
Fr. 12.00
Fr. 22.95 10
Fr. 129.00
Fr. 9.95
Fr. 11.00
Fr. 16.00
In this work, an online search was done on works from the period 1970 to 2020 in Google Scholar database, ScienceDirect database, Mendeley database, PubMed, African journal of food, agriculture, nutrition, and development online database (AJFAND). The online search included the use of keywords, bread fortification and dandelion bread fortification.
- Autor: Esther Acheampong
- 2022, 1. Auflage, 28 Seiten, Deutsch
- Verlag: GRIN Verlag
- ISBN-10: 3346664899
- ISBN-13: 9783346664891
- Erscheinungsdatum: 17.06.2022
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 0.57 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Schreiben Sie den ersten Kommentar zu "Sensory evaluation and phytochemical analysis of bread fortified with dandelion leaf powder".
Kommentar verfassen
Fr. 22.00
Fr. 11.00
Fr. 199.00
Fr. 14.95
Fr. 12.00
Fr. 22.95 10
Fr. 129.00
Fr. 9.95
Fr. 11.00
Fr. 16.00
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
- Kauf auf Rechnung
- eBook auch verschenkbar
- Kostenloser tolino webreader
Schreiben Sie den ersten Kommentar zu "Sensory evaluation and phytochemical analysis of bread fortified with dandelion leaf powder".
Kommentar verfassen