Riverford Farm Cook Book (ePub)
'What we like most is to produce foods ourselves from start to finish - from farm to table, the Riverford way. Food should tell a story and, because we know what it is, we can tell you.'
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'What we like most is to produce foods ourselves from start to finish - from farm to table, the Riverford way. Food should tell a story and, because we know what it is, we can tell you.'
Jane Baxter has been head chef at Riverford's Field Kitchen since 2005. She trained with Joyce Molyneux at the Carved Angel in Dartmouth before moving on to the River Cafe in London. Subsequent years of travelling and cooking her way around the Southern Hemisphere have greatly influenced her cooking style.
- Autoren: Guy Watson , Jane Baxter
- 2010, Englisch
- Verlag: HARPER COLLINS PUBLISHERS
- ISBN-10: 0007283016
- ISBN-13: 9780007283019
- Erscheinungsdatum: 03.06.2010
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
- Dateiformat: ePub
- Grösse: 24 MB
- Mit Kopierschutz
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Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
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