OMICs Technologies (PDF)
Tools for Food Science
(Sprache: Englisch)
New discoveries in molecular biology, analytical chemistry, and biochemistry have led to the development of new tools that are likely to revolutionize the study of food. In this volume, a panel of contributors examine metabolomics, metagenomics,...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 140.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „OMICs Technologies (PDF)“
New discoveries in molecular biology, analytical chemistry, and biochemistry have led to the development of new tools that are likely to revolutionize the study of food. In this volume, a panel of contributors examine metabolomics, metagenomics, nutrigenomics, transcriptomics, and proteomics and describe how they translate to food science research and productive technologies. The book explains how these methods can be used to assess the quality attributes of foods and food production systems. It explores the principles that regulate food production, analyzes processing and ethical issues, and documents the transformation from industrial to sustained foods production using the OMICS tools.
Bibliographische Angaben
- 2012, 429 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Noureddine Benkeblia
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1439837074
- ISBN-13: 9781439837078
- Erscheinungsdatum: 24.01.2012
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 10 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "OMICs Technologies"
0 Gebrauchte Artikel zu „OMICs Technologies“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "OMICs Technologies".
Kommentar verfassen