Micro-facts (PDF)
The Working Companion for Food Microbiologists
(Sprache: Englisch)
Micro-Facts has proved to be a useful ready reference for practising food microbiologists and others concerned with ensuring the microbiological safety of foods. Micro-Facts 6th Edition is an invaluable tool for food microbiologists everywhere, as a source...
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Micro-facts (PDF)“
Micro-Facts has proved to be a useful ready reference for practising food microbiologists and others concerned with ensuring the microbiological safety of foods. Micro-Facts 6th Edition is an invaluable tool for food microbiologists everywhere, as a source book of information relevant to the prevention of food-poisoning hazards worldwide.
Bibliographische Angaben
- Autoren: Peter Wareing , Rhea Fernandes
- 2009, 6. Auflage, 350 Seiten, Englisch
- Verlag: RSC
- ISBN-10: 1847551580
- ISBN-13: 9781847551580
- Erscheinungsdatum: 30.10.2009
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 5.44 MB
- Mit Kopierschutz
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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