Mechanisms of Taste Transduction (PDF)
(Sprache: Englisch)
Mechanisms of Taste Transduction introduces a number of topics essential to a complete understanding of taste. These topics range from the control of food intake to the biophysical mechanisms of transduction and the design of food flavors in the food...
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Produktinformationen zu „Mechanisms of Taste Transduction (PDF)“
Mechanisms of Taste Transduction introduces a number of topics essential to a complete understanding of taste. These topics range from the control of food intake to the biophysical mechanisms of transduction and the design of food flavors in the food industry. The responses and organization of special sensory pathways are described in regard to the
Bibliographische Angaben
- Autoren: Sidney A. Simon , Stephen D. Roper
- 2014, 528 Seiten, Englisch
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1498710638
- ISBN-13: 9781498710633
- Erscheinungsdatum: 22.07.2014
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 213 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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