Ingredient: Unveiling the Essential Elements of Food (ePub)
(Sprache: Russisch)
No matter how many ingredients are in the recipe, it all comes down to seven basic elements: water, sugars, proteins, fats, carbohydrates, minerals, gases. It depends on them whether the dish will turn out tasty and beautiful. In Ingredients, chef and...
sofort als Download lieferbar
eBook (ePub)
Fr. 6.00
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Ingredient: Unveiling the Essential Elements of Food (ePub)“
No matter how many ingredients are in the recipe, it all comes down to seven basic elements: water, sugars, proteins, fats, carbohydrates, minerals, gases. It depends on them whether the dish will turn out tasty and beautiful. In Ingredients, chef and biochemist Ali Buzari talks about the nature of the main components of food. Understanding the principles of the interaction of elements, you can easily understand cooking, cook without recipes and always be sure of the perfect result.
Bibliographische Angaben
- Autor: Ali Bouzari
- 2023, 264 Seiten, Russisch
- Übersetzer: Mariya Kul'neva
- Verlag: ALPINA PUBLISHER
- ISBN-10: 5961445445
- ISBN-13: 9785961445442
- Erscheinungsdatum: 03.05.2023
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Grösse: 11 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Russisch
Family Sharing
eBooks und Audiobooks (Hörbuch-Downloads) mit der Familie teilen und gemeinsam geniessen. Mehr Infos hier.
Kommentar zu "Ingredient: Unveiling the Essential Elements of Food"
0 Gebrauchte Artikel zu „Ingredient: Unveiling the Essential Elements of Food“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Ingredient: Unveiling the Essential Elements of Food".
Kommentar verfassen