Hyperthermophilic Enzymes, Part C (PDF)
(Sprache: Englisch)
The critically acclaimed laboratory standard for more than forty years, Methods in Enzymology is one of the most highly respected publications in the field of biochemistry. Since 1955, each volume has been eagerly awaited, frequently consulted, and...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 232.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Hyperthermophilic Enzymes, Part C (PDF)“
The critically acclaimed laboratory standard for more than forty years, Methods in Enzymology is one of the most highly respected publications in the field of biochemistry. Since 1955, each volume has been eagerly awaited, frequently consulted, and praised by researchers and reviewers alike. Now with more than 300 volumes (all of them still in print), the series contains much material still relevant today-truly an essential publication for researchers in all fields of life sciences.
This volume and its companions (Volumes 330 and 331) cover all current knowledge concerning hyperthermophilic enzymes. Major topics in this volume include redox and thiol-dependent proteins, nucleic acid modifying enzymes, and protein stability from biochemical and biophysical standpoints.
This volume and its companions (Volumes 330 and 331) cover all current knowledge concerning hyperthermophilic enzymes. Major topics in this volume include redox and thiol-dependent proteins, nucleic acid modifying enzymes, and protein stability from biochemical and biophysical standpoints.
Bibliographische Angaben
- 2001, 526 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Roger Kelly
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 0080496865
- ISBN-13: 9780080496863
- Erscheinungsdatum: 05.06.2001
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 12 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Hyperthermophilic Enzymes, Part C"
0 Gebrauchte Artikel zu „Hyperthermophilic Enzymes, Part C“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Hyperthermophilic Enzymes, Part C".
Kommentar verfassen