Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded (PDF)
(Sprache: Englisch)
This thoroughly revised second edition addresses the full spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives and providing new and expanded treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and...
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Handbook of Cereal Science and Technology, Revised and Expanded (PDF)“
This thoroughly revised second edition addresses the full spectrum of cereal grain science, employing agronomic, chemical, and technological perspectives and providing new and expanded treatment of food enrichment techniques, nutritional standards, and product quality evaluation.
Written by over 40 internationally respected authorities, the
Autoren-Porträt
Kulp, Karel
Bibliographische Angaben
- 2000, 2. Auflage, 808 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Karel Kulp
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1420027220
- ISBN-13: 9781420027228
- Erscheinungsdatum: 28.03.2000
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eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 29 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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