Food Freezing / Springer Series in Applied Biology (PDF)
Today and Tomorrow
(Sprache: Englisch)
Food Freezing: Today and Tomorrow represents the contributions of the invited speakers to an advanced study seminar held by the Institute for Applied Biology of the University of York during April 1990. The main objective of the seminar was to bring...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 118.00
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food Freezing / Springer Series in Applied Biology (PDF)“
Food Freezing: Today and Tomorrow represents the contributions of the invited speakers to an advanced study seminar held by the Institute for Applied Biology of the University of York during April 1990. The main objective of the seminar was to bring together food scientists and engineers to discuss their mutual problems and to seek new directions for possible solutions.
Bibliographische Angaben
- 2012, 1991, 203 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: William B. Bald
- Verlag: Springer, London
- ISBN-10: 144713446X
- ISBN-13: 9781447134466
- Erscheinungsdatum: 06.12.2012
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 26 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Food Freezing / Springer Series in Applied Biology"
0 Gebrauchte Artikel zu „Food Freezing / Springer Series in Applied Biology“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food Freezing / Springer Series in Applied Biology".
Kommentar verfassen