Food Flavors (PDF)
Chemical, Sensory and Technological Properties
(Sprache: Englisch)
Exploring the main aspects of food flavors, this volume discusses the nature of food odorants and tastants and the way they are perceived by the human olfactory system. It presents the basic anatomy and physiology of sensory systems involved in flavor...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 139.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food Flavors (PDF)“
Exploring the main aspects of food flavors, this volume discusses the nature of food odorants and tastants and the way they are perceived by the human olfactory system. It presents the basic anatomy and physiology of sensory systems involved in flavor sensation and examines the fundamentals of flavor compounds formation. It also presents technological issues related to flavor compounds and discusses safety and regulatory aspects of flavorings used in foods. Specific flavors are discussed, including those in essential oils and spices, cheeses, red meat, wine, and bread and bakery products. The book also examines food taints and off-flavors and offers analytical approaches to characterize food flavors.
Bibliographische Angaben
- 2011, 1. Auflage, 504 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Henryk Jelen
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1439814929
- ISBN-13: 9781439814925
- Erscheinungsdatum: 25.10.2011
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 11 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Food Flavors"
0 Gebrauchte Artikel zu „Food Flavors“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food Flavors".
Kommentar verfassen