Food Biotechnology (PDF)
(Sprache: Englisch)
Food biotechnologists are expected to satisfy many requirements related to health benefits, sensory properties and possible long term effects associated with the consumption of food produced via modern biotechnology. The broad selection of papers contained...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 345.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food Biotechnology (PDF)“
Food biotechnologists are expected to satisfy many requirements related to health benefits, sensory properties and possible long term effects associated with the consumption of food produced via modern biotechnology. The broad selection of papers contained in this book are grouped into the following four chapters; GMO in Food Biotechnology, Food Process and Food Products, Measurements and Quality Control, Legal and Social Aspects of Food Biotechnology.
Special attention has focused on plant biotechnology during the last decade because transgenic plants can offer an increase in crop yield and are very economical sources of proteins and other products for industrial, pharmaceutical, veterinary and agricultural use. The content of this book covers many aspects of food biotechnology and presents the main trends and interdisciplinary information in this area.
Bibliographische Angaben
- 2000, 427 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: S. Bielecki, J. Polak, J. Tramper
- Verlag: Elsevier Science & Techn.
- ISBN-10: 0080531814
- ISBN-13: 9780080531816
- Erscheinungsdatum: 19.07.2000
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 31 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Food Biotechnology"
0 Gebrauchte Artikel zu „Food Biotechnology“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food Biotechnology".
Kommentar verfassen