Food and War in Twentieth Century Europe (PDF)
(Sprache: Englisch)
Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the era of total war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 81.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Food and War in Twentieth Century Europe (PDF)“
Wars cannot be fought and sustained without food and this unique collection explores the impact of war on food production, allocation and consumption in Europe in the era of total war. The analysis ranges from military provisioning and systems of food rationing to civilians' survival strategies and the role of war in stimulating innovation and modernization.
Autoren-Porträt von Rachel Duffett
Ina Zweiniger-Bargielowska, University of Illinois, Chicago, USA, Rachel Duffett, University of Essex, UK & Alain Drouard, Sorbonne, Paris, France and President of ICREFH
Bibliographische Angaben
- Autor: Rachel Duffett
- 2016, 294 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Ina Zweiniger-Bargielowska
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1317134419
- ISBN-13: 9781317134411
- Erscheinungsdatum: 22.04.2016
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 5.02 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Food and War in Twentieth Century Europe"
0 Gebrauchte Artikel zu „Food and War in Twentieth Century Europe“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Food and War in Twentieth Century Europe".
Kommentar verfassen