Cookery and Dining in Imperial Rome (ePub)
(Sprache: Englisch)
Oldest known cookbook in existence offers readers a clear picture of what foods Romans ate and how they prepared them. Actual recipes - from fig fed pork and salt fish balls in wine sauce to pumpkin Alexander style, nut custard turnovers, and rose pie.
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Cookery and Dining in Imperial Rome (ePub)“
Oldest known cookbook in existence offers readers a clear picture of what foods Romans ate and how they prepared them. Actual recipes - from fig fed pork and salt fish balls in wine sauce to pumpkin Alexander style, nut custard turnovers, and rose pie.
Bibliographische Angaben
- Autor: Apicius
- 2022, 1. Auflage, 339 Seiten, Englisch
- Verlag: Otbebookpublishing
- ISBN-10: 3987441402
- ISBN-13: 9783987441400
- Erscheinungsdatum: 10.05.2022
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Grösse: 2.50 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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