Biology and Ecology of Sardines and Anchovies (PDF)
(Sprache: Englisch)
Apart from being commercially and socially significant, anchovies and sardines populations occupy crucial positions in the oceans' ecosystems. Low in the food chain, clupeoids tend towards abundance, as if their purpose in life was to be eaten and fuel the...
sofort als Download lieferbar
eBook (pdf)
Fr. 218.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnung
- Kostenloser tolino webreader
Produktdetails
Produktinformationen zu „Biology and Ecology of Sardines and Anchovies (PDF)“
Apart from being commercially and socially significant, anchovies and sardines populations occupy crucial positions in the oceans' ecosystems. Low in the food chain, clupeoids tend towards abundance, as if their purpose in life was to be eaten and fuel the upper levels of marine trophic chains. The present book covers a broad spectrum of topics on
Bibliographische Angaben
- 2014, 394 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Konstantinos Ganias
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1482228564
- ISBN-13: 9781482228564
- Erscheinungsdatum: 14.03.2014
Abhängig von Bildschirmgrösse und eingestellter Schriftgrösse kann die Seitenzahl auf Ihrem Lesegerät variieren.
eBook Informationen
- Dateiformat: PDF
- Grösse: 14 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
Dieses eBook können Sie uneingeschränkt auf allen Geräten der tolino Familie lesen. Zum Lesen auf sonstigen eReadern und am PC benötigen Sie eine Adobe ID.
Kommentar zu "Biology and Ecology of Sardines and Anchovies"
0 Gebrauchte Artikel zu „Biology and Ecology of Sardines and Anchovies“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Biology and Ecology of Sardines and Anchovies".
Kommentar verfassen