Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet (ePub)
(Sprache: Englisch)
Organized in five parts, this book addresses bakery and confectionery products, technologies for cereals enhancement, technologies for dairy products enhancement, food supplements, and finally, new technology processes. The book is an aide to food...
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Produktdetails
Produktinformationen zu „Bioenhancement and Fortification of Foods for a Healthy Diet (ePub)“
Organized in five parts, this book addresses bakery and confectionery products, technologies for cereals enhancement, technologies for dairy products enhancement, food supplements, and finally, new technology processes. The book is an aide to food scientists and engineers contributing to the development of high-quality food products.
Autoren-Porträt
Octavio Paredes-López, Volodymyr Ivanov
Bibliographische Angaben
- 2022, 1. Auflage, 356 Seiten, Englisch
- Herausgegeben: Octavio Paredes-López, Oleksandr Shevchenko, Viktor Stabnikov, Volodymyr Ivanov
- Verlag: Taylor & Francis
- ISBN-10: 1000615456
- ISBN-13: 9781000615456
- Erscheinungsdatum: 08.08.2022
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Grösse: 8.68 MB
- Ohne Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
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