A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game (ePub)
(Sprache: Englisch)
With dozens of recipes for bacon, corned beef, jerky, pepperoni, and more, this no-nonsense guide is an excellent resource for preserving and storing meat.
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Produktinformationen zu „A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish & Game (ePub)“
With dozens of recipes for bacon, corned beef, jerky, pepperoni, and more, this no-nonsense guide is an excellent resource for preserving and storing meat.
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Autoren-Porträt von Jr. Eastman
The late Wilbur F. Eastman, Jr., authored A Guide to Canning, Freezing, Curing & Smoking Meat, Fish and Game.
Bibliographische Angaben
- Autor: Jr. Eastman
- 2011, Englisch
- Verlag: Storey Publishing, LLC
- ISBN-10: 1603427554
- ISBN-13: 9781603427555
- Erscheinungsdatum: 09.03.2011
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eBook Informationen
- Dateiformat: ePub
- Grösse: 23 MB
- Mit Kopierschutz
- Vorlesefunktion
Sprache:
Englisch
Kopierschutz
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