Edition Angewandte / Food Design Small
Reflections on Food, Design and Language
(Sprache: Englisch)
More than a thousand times per year, before every meal, people select, cut up, heat, mix and combine, and thus design raw materials and basic products for dishes and foods. What are the steps in the design process of treatment, and how associated decisions...
lieferbar
versandkostenfrei
Buch (Kartoniert)
Fr. 39.90
inkl. MwSt.
- Kreditkarte, Paypal, Rechnungskauf
- 30 Tage Widerrufsrecht
Produktdetails
Produktinformationen zu „Edition Angewandte / Food Design Small “
Klappentext zu „Edition Angewandte / Food Design Small “
More than a thousand times per year, before every meal, people select, cut up, heat, mix and combine, and thus design raw materials and basic products for dishes and foods. What are the steps in the design process of treatment, and how associated decisions proceed from the selection of a food, to defining it as an eating object, all the way to consumption? This book investigates where the forms of what we eat come from, which factors play a role in their design, and how eating objects also function as signs that convey their contents and meanings. The goal of this book is to expand and reflect upon our knowledge about the origin, content, and meaning of eating objects.
Autoren-Porträt von Sonja Stummerer, Martin Hablesreiter
Sonja Stummerer. Studium der Architektur bei Prof. Hollein, Universität für Angewandte Kunst, Diplom mit Auszeichnung, Ausbildung zum "Master of Architecture" an der "Architectural Association" in London, Mitarbeit bei Arata Isozaki & Associates in Tokyo, staatlich befugte und beeidetet Ziviltechnikerin, zahlreiche Essays, Berichte und Interviews. Martin Hablesreiter, Studium der Architektur bei Prof. Hollein, Universität für Angewandte Kunst, Diplom mit Auszeichnung, Mitarbeit bei Arata Isozaki & Associates in Tokyo, zahlreiche Essays, Berichte und Interviews. Gemeinsam firmieren sie unter "honey and bunny productions".
Bibliographische Angaben
- Autoren: Sonja Stummerer , Martin Hablesreiter
- 2020, 224 Seiten, 16 Schwarz-Weiss-Abbildungen, mit Abbildungen, Masse: 15 x 20,3 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Verlag: De Gruyter
- ISBN-10: 3110679752
- ISBN-13: 9783110679755
- Erscheinungsdatum: 21.04.2020
Sprache:
Englisch
Kommentar zu "Edition Angewandte / Food Design Small"
0 Gebrauchte Artikel zu „Edition Angewandte / Food Design Small“
Zustand | Preis | Porto | Zahlung | Verkäufer | Rating |
---|
Schreiben Sie einen Kommentar zu "Edition Angewandte / Food Design Small".
Kommentar verfassen