On Food and Cooking

The Science and Lore of the Kitchen (Sprache: Englisch)
 
 
Merken
Teilen
Merken
Teilen
 
 
Harold McGee's On Food and Cooking is a kitchen classic. Hailed by Time magazine as "a minor masterpiece" when it first appeared in 1984, On Food and Cooking is the bible to which food lovers and professional chefs worldwide turn for an understanding of...
Jetzt vorbestellen
versandkostenfrei

Bestellnummer: 4447582

BuchFr. 59.90
Jetzt vorbestellen
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung
Jetzt vorbestellen
versandkostenfrei

Bestellnummer: 4447582

BuchFr. 59.90
Jetzt vorbestellen
Harold McGee's On Food and Cooking is a kitchen classic. Hailed by Time magazine as "a minor masterpiece" when it first appeared in 1984, On Food and Cooking is the bible to which food lovers and professional chefs worldwide turn for an understanding of...

Kommentar zu "On Food and Cooking"

Andere Kunden kauften auch

Mehr Bücher von Harold McGee

Weitere Empfehlungen zu „On Food and Cooking “

Weitere Artikel zum Thema

0 Gebrauchte Artikel zu „On Food and Cooking“

ZustandPreisPortoZahlungVerkäuferRating
  • Kauf auf Rechnung
  • Kostenlose Rücksendung