Raichlen, S: How to Grill
(Sprache: Englisch)
The "master griller" ("Esquire") presents his techniques for smoking ribs, cooking the perfect burger, roasting a whole chicken on the rotisserie, barbecuing a fish, and grilling pizza, shellfish, tofu, fruit, and s'mores. Includes 100 all-new recipes and 1,000+ step-by-step color photos.
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The "master griller" ("Esquire") presents his techniques for smoking ribs, cooking the perfect burger, roasting a whole chicken on the rotisserie, barbecuing a fish, and grilling pizza, shellfish, tofu, fruit, and s'mores. Includes 100 all-new recipes and 1,000+ step-by-step color photos.
Bibliographische Angaben
- Autor: Steven Raichlen
- 2002, 512 Seiten, mit farbigen Abbildungen, Masse: 20,5 x 23,3 cm, Kartoniert (TB), Englisch
- Verlag: Workman Publishing
- ISBN-10: 0761120149
- ISBN-13: 9780761120148
Sprache:
Englisch
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